Od Kamnika do Londona (VB) in nazaj, od Kamnika do Austina (Texas, ZDA) in nazaj


Pred časom sem imel precejšnje težave pri poskusu objave znanstvenega članka na temo “svobode izražanja” v slovenskih znanstvenih revijah za področje prava. Članek sem po elektronski pošti in v okviru mednarodne (zaprte) mailing-liste “constitutionaldemocracy,” na katero sem bil poleti prijazno povabljen od prof. dr. Richarda Alberta (kar sta Messi in Ronaldo za nogomet, je on...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni