Od urednika Mladine zavrnjeni odgovor dr. Trampužu in dr. Jerali


Uredniku: g. Grega Repovž, revija Mladina Zahteva za objavo popravka Pravni temelj: Zakon o medijih Razlog za vložitev zahteve: članek, objavljen v Mladini, št.52; avtor: Luka Volk; naslov: Ali je covid-19 nevarna bolezen?; datum: 30.12.2021; spletna povezava: https://www.mladina.si/213041/ali-je-covid-19-nevarna-bolezen/ Naslov: Proti obveznemu cepljenju za covid-19 Mladina v članku z naslovom »Ali je covid-19 nevarna bolezen?« (30.12.2021)...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni