‘ODGOVORNI’ SO; vselej so tisti oni, ki SO ‘ODGOVORNI’


Pišeta: MITJA VILAR in Andraž Teršek Tudi Hrvati imajo neskrb za starejše za kaznivo dejanje. Pravno in dejansko. A se tega očitno bolj zavedajo, kot se tega zavedajo odgovorni in odločevalci v Sloveniji. Zapostavljanje baka i djedova u Hrvatskoj je kazneno djelo. Doznajte koliko je takvih slučajeva zabilježeno lani (dnevnik.hr) V Sloveniji je z neustreznimi...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni