ODLOČBA USTAVNEGA SODIŠČA REPUBLIKE SLOVENIJE GLEDE “OBVEZNEGA CEPLJENJA”, “UČINKOVITIH PRAVNIH SREDSTEV” IN “ODŠKODNINSKE ODGOVORNOSTI”, št. U-I-127/01, iz davnega leta 2004 (!)


  Ustavno sodišče RS (US) je že daljnega leta 2004, torej pred skoraj sedemnajstimi leti, odločalo in odločilo o vprašanju OBVEZNEGA CEPLJENJA. To je storilo z odločbo št. U-I-127/01, z dne 12. 2. 2004. Prvo alinejo prvega odstavka 22. člena, 4. točka prvega odstavka 57. člena in drugi odstavek 57. člena Zakona o nalezljivih boleznih...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni