Odvetnik Mirnes Ajanović, osvoboditev BIH in vest iz Hrvaške.


Op.: včeraj smo imeli z Mirnesom Ajanovićem (BIH), prof.dr. Milo Alecković (SRB) in Tomislavom Jovanovskim (S.MAK.) Zoom konferenco. Pogovor bo v naslednjih dneh objavljen na Youtube podcastu MARIO ZNA. In od tu dalje. Oziroma, kar zadeva moje delo, nadaljevanje. Mag. Vladimir Pirnat, dr.med.: Pozdravljeni vsi! Na Covid sledilniku so objavili prispevek z analizo z naslovom...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni