Odziv na članek o »znanstvenem polomu stoletja«


Mitja Vilar Prispevek dr. Dušana Kebra o napačnem pristopu k obravnavi zmanjšanja širjenja virusov c-19 v Sobotnem Delu je fantastičen. Ne spomnim se, da bi kateri drug slovenski strokovnjak lahko svetovnemu vrhu panoge, tu medicina, tako odlično dokumentiral njihovo napačno ukrepanje. Še celo pri debaklu ZN-ja v Srebrenici in 8000 pobitih je bila tišina. Sedaj...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni