Pa kakšen svet je to?! Kakšni ljudje so to?! Kaj je to?!


Danes mi je zmanjkalo besed. Po tem, ko sem spisal in odposlal e-pismo urednici informativnega programa na RTV Slovenija, pa odgovoril na e-pisma državljank in državljana … Danes mi je zmanjkalo besed. Izčrpana, izmozgana žalost, ki boli. Večer: Ker je nastopal proti covidskim cepivom, zamenjan dekan medicinske fakultete v Pulju https://www.vecer.com/svet/ker-je-nastopal-proti-covidskim-cepivom-zamenjan-dekan-medicinske-fakultete-v-pulju-10246486 STOP Lažnivim Medijem: https://www.facebook.com/watch/?v=218443206419410...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni