Pa ponavljajmo eno in isto – oboji


Še ena ZAVRNILNA odločba NIJZ: In še ena pritožba: Spoštovani, po tej poti vljudno in v dobri veri vlagam PRITOŽBO zoper odločbo v priponki; 090-82/2022-3 (272). Pritožbeni razlogi so naslednji: 1. Ne razumem, zakaj izrek odločbe vsebuje ponovno zavrnitev (vselej je odločba zavrnilna)? Trdim, da to iz odločbe ni mogoče jasno razbrati. Tega posebej ne...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni