PARLAMENTARNA STRANKA DESUS – “REKTALNI STRANKARSKI ALPINIZEM”


Izhodišče. Časopisni članek: Glasujejo po svoji vesti, a če nikoli ne upoštevajo stranke, je nekaj narobe – Delo “Pismo predsedniku Desusa. Vaša izjava, da poslanci Desusa glasujejo po svoji vesti in da ne upoštevajo stranke, kaže temeljni paradoks sedanje oblasti in razumske deviacije, ki jo predstavlja SDS. Slednja je družba brez odgovornosti, ki slepo izpolnjuje...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni