PO KONCU USTAVNE DEMOKRACIJE, V GESTAPO TIRANIJI. IN DREGLJAL O LOBOTOMIJI.


*** So ljudje, od oblasti in medicinske stroke gnani kot govedo, razporejani kot drobnica, usmerjani kot perutnina in poneumljani kot hrošči, še v hibernetičnem stanju? Kako kaže? Stojijo v vrsti? Se ta daljša? Že razumejo, za kaj zares gre? Ali so terase restavracij vendarle prepomembne? Bodo ljudje odhajali V restavracije, ali bodo (po francosko in...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni