Pobalinsko neodgovorna idiokracija na potenco – z umrlimi in umirajočimi kot posledico


NIJZ je še malo presegel samega sebe. Nizkotna sprevrženost in ‘možganska smrt’ tega organa ni več izmerljiva. Nacionalni inštitut za javno zdravje Številka: 090-38/2023-2 (272) Datum: 07.07.2023 Nacionalni inštitut za javno zdravje (v nadaljevanju: NIJZ) izdaja v zadevi odobritve dostopa do informacij javnega značaja na zahtevo dr. Andraža Teršek (v nadaljevanju: prosilec) z dne 12.06.2023,...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni