POJASNILO IN OPRAVIČILO, Z DODATKOM; ali prosti spis SLOVENIJA JE MOJA DOMOVINA


Spoštovana slovenska javnost,priznam, nisem razumel, kaj mi nekateri sporočate, ko sem prejel več vprašanj o “zaužitju rogljička in spiti kavi ali kokakoli zunaj,” nekje na prostem, v odmiku od drugih ljudi, v zasebnosti, stoje ali ob sedenju na klopici, morda v parku, na koncu ulice, v podhodu, ali na travniku, na parkirišču, ob gozdičku… Res...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni