Pristna in resnicoljubna znanost in statistika – po NIJZ


Uradni podatki umrlih na straneh NIJZ: štejejo, kot pojasnjujemo in odlično vemo, vse, ki so imeli bojda potrjeno okužbo “S prisotnostjo” 28 dni pred smrtjo: https://www.nijz.si/sl/dnevno-spremljanje-okuzb-s-sars-cov-2-covid-19 Podatki na Sledilniku: te potem novinarji dajejo na svoje portale: https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats 10. januar:          7 11. januar:          4 12. januar:          12 13. januar:          7 14. januar:          6 15. januar:          5...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni