POLICIJA NIMA NOBENIH IN NIKAKRŠNIH POOBLASTIL GLEDE MASK IN PCT-ja; zato tudi ne odgovornosti – razen, če sama sebi naprti “odgovornost” z nespoštovanjem etike in prava.


Pri naslovni trditvi vztrajam, pa če se stodvaintrideset avtobusov pravnikov, pravnic, sodnikov, sodnic, policistov, policistk, novinarjev, novinark, politikov, političark, komentatorjev, komentatork, poslovnežev, poslovnic… bivših in nekdanjih nekaj, psevdonekaj, kvazinekaj … ali zares “nekaj & nekdo”, postavi na trepalnice. Poobjavljam, spodaj, kar sem javno zapisal, povedal, opozoril, komentiral… že nepreštevnokrat. Pa me še naprej sprašujejo eno...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni