“Pomilujem tiste, ki do danes še vedno ne razumejo, kaj se dogaja in kaj je končni cilj” (T.T.)


Analizira in komentira: T.T. “Za lep začetek tedna. https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/colonel-douglas-macgregor-goes-fullhttps://hiddencomplexity.substack.com/p/contagious-revolt-and-the-magicians https://karinrizner.si/2023/07/02/slovo-od-kovida-19/ Pomilujem tiste, ki do danes še vedno ne razumejo, kaj se dogaja in kaj je končni cilj.Četrta industrijska revolucija ne bo izgledala tako, kot si jo predstavljajo idioti v slovenski politiki in medijih. Ravno takšnih “double digit” idiotov prihodnost niti malo ne potrebuje. Nihče jih...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni