POSEGI V USTAVNE PRAVICE NE SMEJO BITI NE KORENČEK NE PALICA


“Nesmiselni ukrepi povzročijo, da se ljudje tudi smiselnih ne držijo” (odvetnik Damijan Pavlin, Kranj). Nov dan, nova odločitev vlade, nov odlok ali sklep, nov ukrep, novi pogoji in omejitve za uresničevanje ustavnih pravic in svoboščin. Skorajda vsak dan. Takšno je to leto v življenju nacije. To velja tudi za aplikacijo za pametne telefone, ki naj...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni