Poskusimo še tako – nadaljuje se iskanje ene neskisane glave, ki misli in je človeška


Terminalni idiotes. Ministrstvo za javno upravo Upravna inšpekcija Spoštovani,upoštevaje pravni pouk Informacijske pooblaščenke vljudno prosim za vključitev v tri leta trajajočo komunikacijo z NIJZ (in MZ).Ta komunikacija je razvidna iz zavenilnih odločb, objavljenih na tem mestu: https://issuu.com/iu-piat Oba organa tri leta pošiljata zavrnilne odločbe, v katerih zatrjujeta, da informacije, ki očitno obstajajo in z njimi...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni