Poziv za dostavo dokumentov v zadevi reševanja pritožbe po Zakonu o dostopu do informacij javnega značaja


Datum: 17. 6. 2021 Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano Lokacija Nova Gorica Vipavska cesta 13 5000 Nova gorica Zadeva:            Poziv za dostavo dokumentov v zadevi reševanja pritožbe po Zakonu o dostopu do informacij javnega značaja Zveza: Vaš dopis, št. 161-0-7-IJZ-7/2020-1 z dne 4. 6.  2021 Spoštovani, v postopku reševanja pritožbe Žige Zebca...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni