Prav – ker vam to nekdo pač mora povedati


Na kaj pomislite, ko sedete na letalo? Verjetno ne na to, če so piloti mRNA cepljeni? Ali pač? Pomislite na možno katastrofo, njeno tiktakanje, odštevanje…? Pomislite na letalsko družbo, ki prosi necepljene pilote, naj se vrnejo? https://makismd.substack.com/p/pilot-warns-of-airline-industry-disaster Podobno se začenja dogajati v nekaterih vojskah. V Sloveniji bi bilo lahko tudi milijon tako poškodovanih ljudi: https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMc2000687...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni