Pravica ljudi do varnosti – zanikana, nezavarovana, aktivno in neposredno ogrožena


Delna zapolnitev absolutne cenzure, zavajanja in prikrivanja pretežno barin-dead in deloma pragmatično pretvarjajoče se ali v strahu molčeče dnevne politike, mainstream medijev… in vseh drugih, ki so to, taki ali na takem temelju. “Pored teorije o curenju virusa iz laboratorija, koju sam objavio prije neki dan, evo još jedne “teorije”. Ali najprije vas moram malo...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni