Predsedniške volitve bodo kmalu – in ne bodo povsem nepomembne

Državna ureditev

Več demokratične legitimnosti, z večjimi, ne manjšimi pristojnostmi predsednika Republike *** Četudi sem se že srečal z (ne nujno slabovernim) dvomljivim pogledom katerega od spoštovanih pravniških kolegov, ki jih zanimata tudi pravna filozofija in teorija ustavništva, zakaj pri teoretičnem razpravljanju o funkciji predsednika republike omenjam prav določenega pravnega teoretika, bom ponovno in v premišljeni dobri...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni