Premagovanje kovidne teme


Končno je tu – slovenski prevod štiri leta ignorirane knjige, ki je želela rešiti življenja ljudi. https://www.sanje.si/premagovanje-kovidne-teme.html?fbclid=IwAR2BaaXoLDwjScrMI2FdbO0H1DnbHHZLjzXBG0pxjHDPSidWxwTAQF5TEh8 DOKAZI o neželenih učinkih mRNA cepiv – do sedaj objavljeni: 1- Poročilo o cepljenju odraslih s cepivi proti Covid-19: https://drive.google.com/…/1GHKmQRwDuHsrjLr8CYgbxcM7rU…/view 2- Poročilo o cepljenju nosečnic in otrok s cepivi proti Covid-19: https://drive.google.com/…/1v3dYs6b2CzB6OsFUBbY6jz…/view 3- Meta analiza učinkov grafen oksida,...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni