PREMIERJEVA TOŽBA PROTI KRITIČNEMU INTELEKTUALCU – ZAKAJ (mu, jim in nam) JE TEGA TREBA?


Neposredno zapišem, da nisem vedel. Nisem opazil, nisem bil pozoren na to, nisem spremljal – medijev, vsega dogajanja, osrednje novice in vzporedne novice… Nimam Twitterja, nimam Instagrama… Vseeno so mi nekateri twitti znani, tudi nekatere objave na Instagramu. Pridejo do mene, tako ali drugače. Ko se to zgodi, običajno zaslišim svojo misel »zakaj?«, predvsem pa...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni