Prepričevanje prepričanih


https://www.facebook.com/watch/?extid=NS-UNK-UNK-UNK-IOS_GK0T-GK1C&v=188609168888308 “318 Athlete Cardiac Arrests & 178 Deaths in 2021 After COVID Shot” Naredite seznam ljudi, ki jih imate za najbolj uspešne, najbolj vplivne, najbolj prepoznavne in najpametnejše. Tudi zelo dobro, odlično ali osupljivo, skoraj nedojemljivo dobro plačane. Hkrati. Naj bodo to ljudje s slovenskim državljanstvom. Vaš seznam bo zelo verjetno zelo podoben pravemu seznamu...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni