Preprost test, ali ste še človek


T.T. ima prav: to je res enostaven test človečnosti. Za nas je zbral naslednje: “Ta video je dobil pred nekaj dnevi 2,5 milijona ogledov: https://twitter.com/CartlandDavid/status/1690012215733096448 Če ga ne vidite na linku je njegov mp4 tudi v priponki. (Op. AT: nisem ga mogel naložiti. Je pa grozljiv.) Če ste še človek (tri ženske v videu, z...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni