Pretežno nevedni, deloma bleferski, utečeno lažnivi in sprenevedavi nastopači – ki besedičijo in gobezdičijo, ko bi morali biti tiho in molčijo, ko bi morali govoriti, kako naj ljudje ZARES ostanejo zdravi ali ozdravijo, če zbolijo; ubogost žalostne sramote; ne škodljiva, smrtonosna.


Ali malo drugače: PONOVNO O VITAMINU D – ker molčijo ali lažejo tudi o tem T.T., A.T., N.N. V iztekajoči se zimi je bila Slovenija zaradi njega, malignega narcisa in psihopata, spet prva na svetu po Covid smrtih in decembra prva v EU po presežni smrtnosti; vsaj pol te presežne smrtnosti so bile Covid smrti:...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni