Prijateljev dopis medijem


“Pozdravljeni, štirikrat cepljeni Albert Bourla, direktor Pfizerja, pozitiven na korono: https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-08-15/pfizer-ceo-bourla-tests-positive-for-covid-with-mild-symptoms Štirikrat cepljeni ameriški obrambni minister že drugič letos okužen s kovidom: https://twitter.com/The_Real_Fly/status/1559258704700215296?cxt=HHwWgMC86frhzKMrAAAA Indijsko vrhovno sodišče v začetku maja prepovedalo obvezno cepljenje proti kovidu: https://indianexpress.com/article/india/supreme-court-centre-covid-19-vaccine-policy-7897266/ https://www.ndtv.com/india-news/coronavirus-no-one-can-be-forced-to-get-vaccinated-says-supreme-court-adds-current-vaccine-policy-cant-be-said-to-be-unreasonable-2938319 Zakaj tega ni možno izvedeti iz slovenskih medijev, spoštovani novinarji, ki to ravnokar berete? Prijatelj s Primorske, ki tekoče...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni