Prof.dr. Dušan Keber: JANEZOVI UPOGNJENCI


Dnevnik, 30. oktober 2021 Povezava: https://www.dnevnik.si/1042976059/objektiv-nova/komentarji/janezovi-upognjenci Janezovi upognjenci Prof. dr. Dušan Keber V Angliji te dni odmeva škandal z zasebnim laboratorijem, ki je izdal več kot štirideset tisoč lažno negativnih testov na Covid-19. Regija, ki je imela še na začetku meseca majhno število okužb, je sedaj center epidemije. Strokovnjaki izjavljajo:  če tisočem ljudem poveš, da...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni