Prof.dr. Matjaž Zwitter, dr.med.: PREPOVEDANO ZDRAVILO – DRUGIČ


Članek z dne 14.8.2021, objavljen v Sobotni prilogi DELA. Povezava: https://www.delo.si/sobotna-priloga/prepovedano-zdravilo-drugic/ Štiri mesece je tega, kar sem v reviji Zdravniške zbornice Isis /april 2021/ in v Delu /Prepovedno zdravilo, 10. april 2021/ pisal o starem in varnem zdravilu ivermektin, antiparazitiku, ki pa veliko obeta tudi pri preventivi in zdravljenju okužb z virusom Sars Cov-2. Cepljenje...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni