PROSTI PAD MIMO DNA MEDICINE


Spoštovani,vljudno se zahvaljujem vsem, ki ste mi več kot prijazno poslali tehnična navodila glede pdf-jev, posebej pa mladi dami, ki je opravila to delo. Takole. Vkup zbrano. Opomba: odgovori MZ so enaki, pravzaprav identični. Zavrnilna odločba NIJZ (podatki o cepljenju, študije, Uk.gov, poživitveni odmerek) https://bit.ly/3Mj9ZvZ Zavrnilna odločba NIJZ (Pubmed, ZZ) https://bit.ly/3vBaURv Zavrnilna odločba NIJZ (Remdesivir)...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni