Protitelesa in kovid


Analiziral: T.T. “Za človeški imunski sistem na planetu midwit, znanem kot Zemlja, na splošno velja, da ima grozljivo pomanjkljivost: noče se zaščititi pred virusi SARS. Potrebuje našo pomoč v obliki rednih injekcij mRNA, da ga spodbudimo k proizvodnji protiteles proti SARS2, ki jih iz kakršnegakoli razloga noče proizvesti na lastno pobudo. Z doslednim vzdrževanjem visokih...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni