Protokol, navodila, priročnik za ZZ (Zgodnje Zdravljenje) ob okužbi s Covidom. In srhljivo grozljivi dodatek.


P – Profilaksa – Preventiva ZZ – Zgodnje Zdravljenje T – Testiranje (a z diagnostično načrtovanimi in preverjenimi testi, ne s prevaro) PZZT. Objavljam štiri protokole za zgodnje zdravljenje ob okužbi s Covidom. Slovenski protokol in priročnik objavljam z dovoljenjem zdravnika, ki mi ju je poslal. URADNA SLOVENSKA ZDRAVNIŠKA STROKA, SPSV, NIJZ, POSAMEZNI MEDIJSKI NASTOPAČI...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni