Ravnodušnost, ignoranca in neodgovornost – za ceno človeških življenj!


Slovenska elita v belih haljah še vedno, po letu in pol, ne občuti nikakršne zadrege, nelagodja… Ni prvič. Ni novost. Ni presenetljivo, četudi je šokantno. A v tem primeru ne gre samo za aroganco, vzvišenost, nedostopnost, hladnost, brezsrčnost, introvertiranost, kompleks… Tudi ne gre samo za problem, na primer, predpisanja napačnega zdravila, neodgovorno nepozornost na kontraindikacijske...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni