Razlaga Kemijskega inštituta. Objavljam, ker spoštujem in varujem pravici do popravka in do odgovora.


Prejel sem e-pismo. Zaradi naslovnih pravic in pravice javnosti do obveščenosti (javnega interesa) ga objavljam na tem mestu. Poudarki so moji. Tudi popravki manjših in očitnih zatipkanosti. Spoštovani, v vaši izjavi za RTV SLO ste podali mnenje o testih na prisotnost SARS-CoV-2 v slini, ki se navezuje na delo Kemijskega inštituta. Izjava vas ni točna....

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni