Razlika med slovenskim genijem, parlamentarnimi geniji in tujimi idioti … , na poti k TURBO RAKU!!


Najprej slovenski genij, parlamentarni geniji in najpametnejša ženska na planetu https://www.rtvslo.si/rtv365/arhiv/174961417?s=tv Samo en stavek, kako razmišljajo GENIJI: “”Mi smo stroka, kar smo dali ven, je bilo zato strokovno.” 2. Potem pa tuji idioti Scientists ‘shocked’ and ‘alarmed’ at what’s in the mRNA shots:https://www.spectator.com.au/2023/09/scientists-shocked-and-alarmed-at-whats-in-the-mrna-shots/https://en.wikipedia.org/wiki/The_Spectator https://flccc.substack.com/p/this-vaccine-is-not-a-product-based?utm_source=post-email-title&publication_id=389005&post_id=137321456&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=1w0spx&utm_medium=email To je še najmanj, le uvod: V priloženem videu prof.dr. Peter...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni