RFK – Robert F. Kennedy: edini (upajmo, da ne ponovno za ceno življenja). Če molite, molite zanj in za njegov cilj.


https://popularrationalism.substack.com/p/robert-f-kennedy-jr-tests-the-appetite?utm_source=post-email-title&publication_id=475124&post_id=129729526&isFreemail=true&utm_medium=email “Demokrati že dolgo trdijo, da so stranka ljudi in da je GOP zaradi svojih povezav z velikimi korporacijami neverodostojna. Vstopite v leto 2017 … Farmacija je demokratom ponudila prazen ček – najlažji denar za kampanjo, kar jih je stranka kdajkoli videla. Njihov cilj je odvzeti ameriškim državljanom pravice do osebnih, verskih, filozofskih in zdravstvenih...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni