Saj tega ne boste podpisali?! Saj ne boste dovolili cepljenja za HPV? Saj boste zavarovali osebne zdravstvene podatke – po zakonu?!


To uničujoče nasilje ni več dojemljivo! Spoštovani starši! Obveščamo vas o preventivnem zdravniškem pregledu in programu, ki se izvaja za učence 1., 3., 6. in 8. razreda osnovne šole. Ob preventivnem pregledu – poleg pregleda in zdravstvene vzgoje – otroke cepijo po republiškem imunizacijskem programu: 1. razred: preventivni zdravniški pregled, cepljenje 3. odmerek proti Hepatitisu...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni