Samo kratek in skop izbor – a vendarle


1./Evropski poslanec in bivši sodnik Mislav Kolakušić (eden od več deset virov, nemara več sto, na to temo): Povečana umrljivost: https://fb.watch/kcCp9JnTwD/ 2./Robert F. Kennedy mlajši (pravnik in kandidat za bodočega predsednika ZDA): Med “Covid lock down” se je premoženje miljarderjev povečalo za 30% (eden od več deset virov na to temo, drugače – o tem...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni