Samo povem. Ne bom vzklikal “vzemite svoje življenje in svojo zavest o svetu in družbi v svoje roke, z iskanjem in mišljenjem.” Ne bom. Četudi me ima, da bi.


Včeraj se je našel video iz 2017. Nastavljen je na začetek pogovora, v katerem g. Schwab kmalu dvakrat omeni Argentino in kako mu je uspelo infiltrirati vlade s svojimi ljudmi.  https://www.youtube.com/watch?v=AoBRnrtX9U4&t=4070s Zakaj je pomembna Argentina? Zato. December 2018. https://www.globalcitizen.org/en/content/esto-es-lo-que-necesitas-saber-sobre-la-nueva-ley/ “Now vaccines and their application are free and mandatory, totally provided by the government in all...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni