Samo ščepec soli


Robert F. Kennedy, kandidat za predsednika ZDA v priloženem videu navaja:”Bill Gates je nagovarjal Dansko vlado, da podpre cepljenje afriških otrok s trditvijo, da so DTP cepiva rešila 30 milijonov življenj v Afriki.Danska vlada je preverila uspešnost 30 letnega DTP cepljenja v Afriki in ugotovila, da je umrljivost afriških deklic cepljenih zoper DTP 10 krat večja...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni