Samo vprašam: ali oni (patološki norci, nevedneži, neiskalci, nedevomljivci in nemislečneži) res ne razumejo, zakaj nekateri počnejo in počnemo, kar počnejo in počnemo?


Ali res ne zmorejo in/ali nočejo razumeti, da tega ne počnemo in počnejo primarno zase, pač pa za vse druge ljudi?! Najprej za otroke in starostnike!! In da je to početje veliko težje od nepočetja? Strokovnjaki (trije slovenski, zaenkrat, enormno število tujih, med njimi tudi Nobelovi nagrajenci, nekdanji znanstveniki pri Pfizerju, WHO itd.) postavljajo tezo,...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni