SAMO VPRAŠAM – KAJ & ZAKAJ?


Idioti smo. Ne zaupamo v znanost. Jaz sem idiot. Organ transplantation from deceased donors with vaccine‐induced thrombosis and thrombocytopenia PubMed Central. National Library of Medicine. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/pmc/articles/PMC8441635/ Slovenski Mengeleji in Kevorkiani so to verjetno brali ob današnji jutranji kavi. – zakaj tožilstvo še vedno ne začne predkazenskega postopka, ex officio, zoper slovenske Poklukar, Beović, Logar, Ihan,...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni