Še dodatek k perverzno zamolčanim temam (potem pa morda malo odmora, ali pa tudi ne, ker si ne morem kaj, da se nebi čutil dolžnega vsaj vam povedati, kar vam drugi ne – bi povedal vsem vse, a mediji tega ne dovolijo)


Sicer ne prav dober članek in tri leta prepozno, a nad pravilno tarčo: Is there a link between COVID and Parkinson’s, Alzheimer’s or autoimmune diseases? The research is buildinghttps://www.abc.net.au/news/2023-11-22/covid-long-term-disease-parkinsons-alzheimers-risk/103112864 Danes vemo in razumemo ABSOLUTNO VSE! To trdimo. Obstaja gora znanstvenih objav, v katerih je pojasnjeno že VSE! Že pomladi 2021 pa smo vedeli dovolj, da...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni