ŠE ENKRAT O POBUDI ZA PRESOJO USTAVNOSTI 39. ČLENA ZNB IN ODLOKA VLADE RS – MORDA ZADNJIČ


Danes, v četrtek, 22.10.2020, je na sejo Ustavnega sodišča RS že uvrščena pobuda za presojo ustavnosti 39. člena ZNB in veljavnega Odloka Vlade RS. Zadeva se vodi pod opravilno številko  U-I-427/20. Tako hitra, tako rekoč takojšnja uvrstitev pobude na sejo Ustavnega sodišča pomeni, da tudi Ustavno sodišče pritrjuje pomembnosti ustavnopravnih vprašanj, ki jih pobuda zadeva....

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni