ŠE KOMU ŠE VEDNO NI JASNO, ZA KAJ ZARES GRE?Aka PREOBRAZBA.


*** Dnevnik: https://www.dnevnik.si/1042972607/slovenija/zdravniki-kriticni-do-pogoja-pct-za-obisk-zdravnika-iscemo-resitve-pravi-minister-poklukar *** Anže Lebinger, novinar Dnevnika. Vprašanje: “Kako to komentirate? Je to problematično?“ A. Teršek, konspirativec, ki se pred strokovnim, znanstvenim in publicističnim pisanjem o pravnih in družbenih temah poduči z branjem Pavlihove pratike in navodil za uporabo avtomata za kavo: Ma kje pa, zakaj bi bilo, zakaj bi kdorkoli mislil, da je?...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni