Še o vitaminu D

Nekategorizirano

“Nedavna nacionalno raziskava Nutrihealth, ki so jo opravili na reprezentativnem vzorcu zdravih Slovencev, starih 18 do 74 let, je ugotovila, da ima v jesensko-zimskem obdobju (med novembrom in aprilom) približno 80% odraslih Slovencev pomanjkanje vitamina D – raven 25(OH)D <50 nmol/L) in 40% zdravih Slovencev hudo pomanjkanje vitamina D – raven 25(OH)D <30 nmol/L (1)....

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni