Sebi v poduk in njima v uteho

Nekategorizirano

Bilo je nekoč, takrat, nekje, blizu, prav tam … Sem na pragu »administrativne« polnoletnosti. Seveda sem opazil, da sta z mano tudi sicer v največji meri ravnala kot z enakovrednim članom družine – vzgoja brez nasilne starševske prisile. Videti je bilo, da odraščam v normalno razvitega mladeniča. Res mi ni bilo treba privzgojiti dodatnih »pošolskih«...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni