Seveda se lahko še naprej nejeverno prepričujete, da je to le znanstvena fantastika – norcev, ki pretiravajo.


Pa gre res le za znanstveno fantastiko norcev? Radikalcev? Konspirativcev? Upajmo. Močno upajmo. Google Translate: Dr. Mike Yeadon meni, da je simulacija podlaga za načrtovano finančno ponastavitev, za katero pričakuje, da se bo zgodila nekje po marcu 2022. Sama finančna ponastavitev je dejanska manifestacija tega, kar ima vodja Svetovnega gospodarskega foruma (WEF) Claus Schwab v...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni