Sindikat varstva pacientovih pravic Sonce Slovenije


Sindikat Sonce Slovenije, Pisarna za pravno zaščito in Inštitut Ustavnik – Pravni inštitut dr. Andraža Terška ustanavljajo Sindikat varstva pacientovih pravic Sonce Slovenije. Namen ustanovljene sekcije je nudenje pravnega svetovanja, pomoči in varstva pacientovih pravic, ki temeljijo na Ustavi RS, Zakonu o pacientovih pravicah, Zakonu o varstvu osebnih podatkov ter drugi zakonodaji s področja zdravstva...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni