Sklep Ustavnega sodišča RS v zadevi ustavnosodne pobude št. U-I-815/21


Preliminarni procesni sklep Ustavnega sodišča RS v zadevi ustavnosodne pobude št. U-I-815/21. Ustavno sodišče pravice otrok in njihova dobrobit še naprej ne zanimajo dovolj. Jih zanimajo? Z zamahom roke so z mize odrinili tudi ta predlog za začasno zadržanje testiranja in samotestiranja otrok z rinjenjem škodljivih paličic (medicinskega posega), ki so orodje znanstveno in medicinsko...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni